Ουζουνίδης: «Καλή εικόνα του Ολυμπιακού στο Μιλάνο»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ενώ σχολίασε και την εικόνα των «ερυθρόλευκων» στον αγώνα του «Σαν Σίρο».

Ουζουνίδης: «Καλή εικόνα του Ολυμπιακού στο Μιλάνο»

Η ΑΕΚ μετά την ήττα της από την Μπενφίκα για τους ομίλους του Champions League στρέφει την προσοχή της στην δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους το αποτέλεσμα της Τρίτης και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα είναι έτοιμοι για το ματς της Κυριακής. στο Ο.Α.Κ.Α.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

-Για την κούραση από τα ευρωπαϊκά ματς: «Δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα κούρασης. Παίξαμε την Τρίτη, έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούμε. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές αλλαγές στο Μιλάνο. Φυσιολογικό για μένα. Ο στόχος φάνηκε πως ήταν το ντέρμπι. Και η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν καλή στο Μιλάνο με τις αλλαγές».

-Για την σημασία του ντέρμπι: «Είναι ένα σημαντικό ντέρμπι. Είναι ακόμα αρχή, αλλά επειδή έχουν μπει τα ντέρμπι νωρίς, είναι καλό να μην μείνεις μακριά από την κορυφή, για να μην δημιουργηθεί στη συνέχεια πίεση. Παίζουμε σπίτι μας, θα έχουμε την βοήθεια του κόσμου. Θα είμαστε έτοιμοι. Και ο Ολυμπιακός και εμείς, είμαστε ομάδες που προσπαθούμε να αναπτυχθούμε σωστά. Οπότε, πιστεύω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

-Για το ενδεχόμενο αλλαγών:«Και βέβαια υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Βεβαίως είμαι της άποψης πως πρώτα πρέπει να μάθεις κάτι να το κάνεις πολύ καλά και μετά να πας παρακάτω. Θα ήθελα πρώτα να δώσουμε μια ταυτότητα στην ομάδα και όταν κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το αλλάξουμε, να είμαστε έτοιμοι. Δεν θέλω να αλλάξουμε με μια προπόνηση. Δουλεύουμε και κάτι άλλο και κάποια στιγμή θα το εφαρμόσουμε».

-Για τα αμυντικά προβλήματα της ΑΕΚ: «Πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας στο αμυντικό κομμάτι, κυρίως στα ματς της Ευρώπης. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν δεχόμαστε πολλές φάσεις, αλλά στην Ευρώπη το πληρώνουμε. Χρειαζόμαστε να βρούμε την ισορροπία. Ναι μεν είμαστε καλύτεροι δημιουργικά και στον τρόπο που κάνουμε τις επιθέσεις, αλλά θα πρέπει να βρούμε τρόπο να αμυνθούμε καλύτερα, όταν χάνουμε την μπάλα. Στο παιχνίδι με την Μπενφίκα είχαμε και αδυναμία στις στημένες φάσεις. Και πρέπει να το διορθώσουμε και αυτό».