Παντελίδης: «Οι αλλαγές δεν έδωσαν ενέργεια»

Ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε ότι το σκορ του αγώνα με τον Άρη δεν αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες των παικτών του. 

Παντελίδης: «Οι αλλαγές δεν έδωσαν ενέργεια»

Ο Αστέρας Τρίπολης λύγισε στο τέλος απέναντι στον Άρη που νίκησε με 2-0 στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός των Αρκάδων,Σάββας Παντελίδης υποστήριξε πως το σκορ αδικεί την ομάδα του ενώ αναφέρθηκε και στην ατυχία της ομάδας του:

Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε:

«Δεν πιστεύω ότι το 2-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, μας αδικεί. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως ήμασταν και καλύτεροι από τον Άρη. Στο δεύτερο ημίχρονο ακόμα κι αν δεν είχαμε επιθετική παρουσία, δύσκολα κινδυνεύαμε. Κάναμε ένα λάθος και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Έχω μείνει ικανοποιημένος από παιδιά που έχουν προσφέρει, αλλά δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος από τις αλλαγές. Αντί να μας δώσουν ενέργεια μας πήραν… Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα που έχει το γήπεδο».

Για το ότι η ομάδα του έχει παρουσιάσει καλή εικόνα κόντρα σε όλες τις μεγάλες ομάδες αλλά τα έχει χάσει απάντησε: «Έχουμε φάει πέντε γκολ, τα τρία γκολ με πέναλτι, άλλα είναι κι άλλα δεν είναι. Νομίζω ότι βάσει παρουσίας η ομάδα μου θα μπορούσε να είχε πάρει βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια.»

Για το αν θέλει να τοποθετήσει τον Άρη σε σύγκριση με τις άλλες μεγάλες ομάδες είπε:«Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να δέχομαι μετά απειλητικά μηνύματα. Μη με βάζετε σε αυτό το τρυπάκι, κοιτάω μόνο την ομάδα μου. Είναι γελοιότητα αυτό, να μη μπορεί ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Συνήθως απαντάω αλλά δεν θέλω να το κάνω. Βαρέθηκα…».