Άρης- Αστέρας Τρίπολης 2-0: Διπλό χτύπημα στην εκπνοή

Ο Γιουνές ευστόχησε σε πέναλτι στο 88΄ και ο Άρης πήρε πολύτιμη νίκη 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης- Αστέρας Τρίπολης 2-0: Διπλό χτύπημα στην εκπνοή

Ο Χαμζά Γιουνές έλυσε τον «Γόρδιο δεσμό» στο Κλεάνθης Βικελίδης δίνοντας τη λύση από το σημείο του πέναλτι στο 87’, σε ένα παιχνίδι που έδειχνε να κλείνει στην ισοπαλία κι ο Ματέο Γκαρσία έβαλε και την προσωπική του σφραγίδα για το 2-0 του Άρξ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης!

Ο Άρης αντιμετώπισε πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας του Μπρούνο Γκάμα, το πείραμα με τον Κολάσο στην μεσαία γραμμή δεν πέτυχε και οι γηεδούχοι πέταξαν στα σκουπίδια ένα ημίχρονο.

Ο διαβασμένος Αστέρας έπαιξε έξυπνα και έψαξε το γκολ στις αντεπιθέσεις αλλά δεν είχε ξεκάθαρες φάσεις για γκολ. Κι ενώ το ματς πήγαινε στη λευκή ισοπαλία, ο Ματέο Γκαρσία κέρδισε το πέναλτι και σαν να μην έφτασε αυτό, πέτυχε και το 2-0 σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»
Άρης-Αστέρας Τρίπολης 2-0
Σκόρερ: 88΄ Γιουνές (πεν), 93΄ Ματέο Γκαρσία
Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Κάρτες: Γκαρσία, Βλάχος, Ναζλίδης, Ιγκλέσιας
Συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Μενέντεθ, Μπάσα, Ματίγια (81’ Σιώπης), Κολάσο (46’ Ναζλίδης), Ντιγκινί (72’ Μαρτίνες), Γκαρσία, Γιουνές

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος (89’ Δουβίκας), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαρτίνεθ - Ιγκλέσιας, Μουνάφο - Τσιλιανίδης, Τόνσο (71’ Κώτσιρας), Κυριακόπουλος (60’ Φερνάντεθ), Μανιάς 5.