Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης, η άμυνα και το διπλό κίνητρο

Ο Κώστας Τζολάκης ήταν από τους κορυφαίους για τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, βοηθήθηκε από την άμυνά του και έχει μπροστά του διπλό κίνητρο με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. 

Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης, η άμυνα και το διπλό κίνητρο

Δεν ήταν καθόλου απλό για τον Κώστα Τζολάκη να κληθεί ξαφνικά και μετά από μήνες να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού σε σειρά αγώνων. Κι αυτό γιατί μετά την επιστροφή του με τον Βόλο, υπήρχε η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και υπάρχουν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Συνθήκες ντέρμπι και δύσκολη αποστολή για τον 21χρονο τερματοφύλακα, όπως επίσης και σημαντικό κίνητρο. Για να δείξει πράγματα ενόψει της επόμενης και των... επόμενων περιόδων στον Ολυμπιακό, ένα από τα πλέον ελπιδοφόρα project των τελευταίων ετών στην πειραϊκή ομάδα.

Ο Τζολάκης ανταποκρίθηκε με την ΑΕΚ, ήταν σταθερός και ψύχραιμος, ενώ είχε τη βοήθεια και των αμυντικών του. Πάντα απαραίτητο για κάθε γκολκίπερ. Όχι μόνο στη φάση της απόκρουσης του Εμβιλά, αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις που δεν έγιναν τελική προσπάθεια για την ΑΕΚ.

Στα δύο ματς που έχει παίξει μετά τον τραυματισμό του Πασχαλάκη ο Τζολάκης δεν έχει δεχτεί γκολ, άρα έχει και σημαντικό ατομικό κίνητρο να το συνεχίσει στα άλλα δύο παιχνίδια. Με επίσης μεγάλο συντελεστή δυσκολίας και με επίσης απαραίτητη την ανασταλτική προσήλωση ολόκληρης της ομάδας, με την αποφυγή λαθών που πλήρωσε κατά κόρον φέτος.