Ολυμπιακός: Ευκαιρία για Τζολάκη, αλλά να βοηθηθεί

Ο τραυματισμός του Πασχαλάκη φέρνει τον Τζολάκη ξανά στο προσκήνιο. Η δύσκολη δουλειά στο φινάλε της σεζόν και η ανάγκη κανονικής άμυνας για τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Ευκαιρία για Τζολάκη, αλλά να βοηθηθεί

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα (και) το τελευταίο διάστημα, έχοντας δεχτεί πολλά τέρματα. Και τα περισσότερα από σοβαρά ατομικά λάθη. Ο τραυματισμός του Πασχαλάκη προστίθεται στις μεγάλες δυσκολίες που έχει έως το τέλος της σεζόν η πειραϊκή ομάδα ώστε να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς για να τερματίσει στην τρίτη θέση. Όπως φυσικά και για να κάνει σοβαρή προσπάθεια να είναι ανταγωνιστική στα ντέρμπι που ακολουθούν τον αγώνα με τον Βόλο. Στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο (χωρίς κόσμο) «Καραϊσκάκης» με τον Παναθηναϊκό και στην Τούμπα.

Ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τέθηκε νοκ άουτ με τον τραυματισμό στο γόνατο που θα τον κρατήσει έως το τέλος της σεζόν μακριά από τη δράση. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης επανέρχεται στο προσκήνιο και σίγουρα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εκείνον να δείξει ότι είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Το έχει κάνει στο παρελθόν σε πολλούς αγώνες, καλείται να το επαναλάβει.

Χρειάζεται σίγουρα να δείξει τον καλύτερο εαυτό του, αλλά χρειάζεται και στήριξη από την άμυνά του. Η οποία καλείται να ξαναγίνει... κανονική άμυνα Ολυμπιακού, αποφεύγοντας σοβαρά λάθη που οδήγησαν στις αποτυχίες και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Γιατί αν επαναληφθούν σκηνικά όπως στους αγώνες με τον Άρη (μέσα-έξω), Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ή εκείνα που είχαν γίνει στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τότε ό,τι και να κάνει ή να μην κάνει ο Τζολάκης...

Πάντως είναι πράγματι μία ευκαιρία για τον νεαρό -πλην όμως ήδη με πολύ σοβαρές παραστάσεις - γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Σε πολύ δύσκολα παιχνίδια και με την ίδια την ομάδα συνολικά σε φάση απογοήτευσης.