Άρης - Ολυμπιακός 2-1: Αποφάσισαν ξανά οι «ερυθρόλευκοι» να μην μιλήσει κανένας

Ο Ζοσέ Ανιγκό δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, καθώς η ΠΑΕ αποφάσισε να μην μιλήσει κανένας, μη μπορώντας να πληροφορηθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού την εξήγηση της ήττας στο «Κλ. Βικελίδης», αλλά κυρίως να ερωτηθεί ο Γάλλος για την επόμενη μέρα του συλλόγου με αφορμή την άφιξη του Άλφρεντ Σρέντερ στο λιμάνι. 

Άρης - Ολυμπιακός 2-1: Αποφάσισαν ξανά οι «ερυθρόλευκοι» να μην μιλήσει κανένας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ είχε αποφασίσει να μην μιλήσει κανένας. Ούτε ο Ζοσέ Ανιγκό δηλαδή στη συνέντευξη Τύπου, εξαιτίας και του εκνευρισμού που υπήρχε με τα σφυρίγματα του Νταβίντε Μάσα.

Την ίδια απόφαση πήραν οι άνθρωποι των Πειραιωτών και μετά το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Ναι μεν πρόκειται για μία χρονιά που είναι χαμένη έτσι όπως εξελίχθηκε, αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ήθελε να μάθει δια στόματος Ανιγκό (ως τεχνικός διευθυντής που είναι μεταξύ άλλων) για την επόμενη μέρα και την άφιξη του Άλφρεντ Σρέντερ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Κατά την άποψή μας, οι δηλώσεις δεν γίνονται για να καλύπτουν λέξεις οι δημοσιογράφοι στις εφημερίδες ή να κερδίζουν κλικ οι ιστοσελίδες. Γίνονται για να πληροφορείται ο κόσμος πέντε πράγματα από τους πρωταγωνιστές των ομάδων. Και ειδικά μία συνέντευξη Τύπου με τον Ζοσέ Ανιγκό που είναι και τεχνικός διευθυντής, θα είχε ενδιαφέρον για να ενημερωθεί πρωτίστως ο κόσμος για τα πρώτα βήματα της επόμενης μέρας του συλλόγου.