Τόμας: «Δεν χάνουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας»

Ο Μπράντον Τόμας σχολίασε την εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό με 3-1.

Τόμας: «Δεν χάνουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας»

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό γκολ των «ασπρόμαυρων» σημείωσε ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, αλλά και στη συνέχεια της σεζόν.

Για την ήττα είπε: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Σε όποιο γήπεδο, σε όποια έδρα κι αν παίζουμε. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αποφύγαμε τα λάθη. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, δεν συγχωρεί τα λάθη. Εμείς θέλουμε να βελτιωθούμε, να αποφύγουμε λάθη σαν τα σημερινά και να βελτιώσουμε και τα αποτελέσματά μας. Έχουμε δύο ήττες και την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε».

Για το αν οι δύο ήττες απομακρύνουν τον ΠΑΟΚ από τη μάχη του τίτλου τόνισε: «Δεν χάνουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Έχουμε μπροστά μας το κύπελλο. Αλίμονο αν είμαστε ανόητοι να χάσουμε τον ενθουσιασμό μας στο πιο σημαντικό κομμάτι της χρονιάς. Έχουμε ενθουσιασμό είμαστε ομάδα με πολλά νέα παιδιά και θα συνεχίσουμε. Σίγουρα δεν παίξαμε καλά, αλλά δε χάνουμε την εμπιστοσύνη σε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε».