ΠΑΟΚ: Μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την ήττα από την ΑΕΚ και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό. «Γυρίζουμε το διακόπτη».

ΠΑΟΚ: Μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε σαφές μήνυμα ανάκαμψης του ΠΑΟΚ συνομιλώντας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ και ζήτησε να αντιμετωπιστούν τα επόμενα παιχνίδια σαν τελικοί.

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς την ομάδα του ΠΑΟΚ

«Πρώτα από όλα ξεχάστε ότι έγινε την Κυριακή. Χάσαμε έναν αγώνα που δεν ήμασταν χειρότεροι, δεν υπάρχει όμως λόγος να σταθούμε εκεί. Μεγάλες είναι οι ομάδες που γυρίζουν τον διακόπτη.

Είμαστε σε ένα σημείο ωστόσο που κάθε λάθος κοστίζει, για αυτό θέλω να βλέπω σε εσάς την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που είχατε ως σήμερα, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Παίζουμε για εμάς, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός.
Τέτοιος είναι και αύριο και δεν θα σας πω πολλά για αυτό. Ξέρετε πως πρέπει να είστε. Σίγουροι, αποφασιστικοί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Είμαι μαζί σας, παλεύω και αγωνιώ μαζί σας».