Κούγιας: «Η ομάδα που μου ταιριάζει είναι ο Άρης»

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό Μέσο της Θεσσαλονίκης πως θα του ταίριαζε να είναι πρόεδρος στον Άρη

Κούγιας: «Η ομάδα που μου ταιριάζει είναι ο Άρης»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Κούγιας, με τον γνωστό ποινικολόγο να μιλά για τον Άρη αλλά και τις οικονομικές του δυνατότητες που του επιτρέπουν να αναλάβει την ομάδα.

Παράλληλα, τόνισε πως οι «κίτρινοι» ταιριάζουν στον γνωστό ποινικολόγο ενώ θυμήθηκε και μια παλιά ιστορία. Αναλυτικά όσα είπε στον «Focus»:

«Με βάση τις οικονομικές μου δυνατότητες, η ομάδα που μου ταιριάζει, πιστεύω ότι είναι ο Άρης. Θα μου πήγαινε αυτή η μεγάλη ομάδα, με τεράστια δύναμη, αλλά πρέπει να υπάρχει κλίμα εμπιστοσύνης με τους οπαδούς και να υπάρχει σοβαρός ιδιοκτήτης. Με… χίλια θα τον έπαιρνα τον Άρη,είχα κάνει μάλιστα προσπάθεια με Ντίμη Παπαϊωάννου, Βένο, Κούη, Γράντα, Μπακούρα, Κατσιαούνη και Δασυγένη, είχαμε μιλήσει, όταν είχε γίνει η κατάσχεση στο Νέο Ρύσιο. Τους είπα η λύση είναι να βάλουμε από 300.000 αύριο το πρωί και να λύσουμε με 3 εκατομμύρια τα προβλήματα της ομάδας.

Την άλλη μέρα, εμφανίστηκε μόνο ο Ντίμης και στον Δασυγένη του είχα πει τι θα τα κάνεις τα λεφτά, είσαι 90 χρονών, βάλε στον Άρη να σου κανουμε ένα άγαλμα, τόσα λεφτά έχεις, αλλά μιλούσα και δεν με άκουσε ποτέ…».