Λουτσέσκου: «Παιχνίδια για να μας προσπερνούν οι ομάδες στην Αθήνα, σημαίνει πολλά ο ΠΑΟΚ»

Τα παράπονά του για τη διαιτησία αλλά και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Λουτσέσκου: «Παιχνίδια για να μας προσπερνούν οι ομάδες στην Αθήνα, σημαίνει πολλά ο ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη στο digisport.ro παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας για τον ΠΑΟΚ και πόσα σημαίνει για τον ίδιο, ενώ για ακόμα μία φορά εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις δηλώσεις του για την διαιτησία και το αν μετάνιωσε: «Δεν μετάνιωσα και δεν μετανιώνω για τίποτα που είπα. Άλλο να το λες στα αγγλικά και άλλο στα ρουμανικά. Στα αγγλικά όσα είπα κάπως ξεθώριασαν, κάπως σβήστηκαν. Μας υπονομεύουν συνεχώς και παίζονται παιχνίδια για να μας προσπερνούν οι ομάδες στην Αθήνα. Είναι ένα σύστημα που διαμορφώθηκε με τον καιρό, υπάρχει και πολιτική. Δεν προσέβαλα κανέναν, δεν φοβάμαι, απλά αντιδικώ. Αυτή είναι η πραγματικότητα, μας έφαγαν πολλούς βαθμούς φέτος και όμως είμαστε εκεί».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Έχουμε δύο ήττες, όπως ο Ολυμπιακός, αλλά έχουμε περισσότερες ισοπαλίες. Προσπαθούμε να πάρουμε το μέγιστο από τη φετινή χρονιά και να προετοιμαστούμε για την επόμενη. Τώρα, μένουν εννιά αγωνιστικές, έχουμε καλύψει πολλούς από τους χαμένους βαθμούς. Κάποια στιγμή η διαφορά από την κορυφή ήταν 14 βαθμοί και τώρα είναι στους 5. Από όλες τις άλλες ομάδες έχουμε το πλεονέκτημα της επιστροφής. Ότι κερδίσαμε περισσότερους βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια, έχουμε ψυχολογικό πλεονέκτημα. Πάντα η ομάδα που έρχεται από πίσω το έχει».

Για το συμβόλαιό με τους Θεσσαλονικείς: «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, είναι αδύνατο να φύγω, έχω πολύ μεγάλη ρήτρα. Με γνωρίζετε πολύ καλά, δεν συζητώ τέτοιες καταστάσεις, θα σεβαστώ το συμβόλαιό μου. Η ομάδα σημαίνει πολλά για μένα και οφείλω πολλά σε αυτή την και τον ιδιοκτήτη, γιατί σε αυτήν μεγάλωσα ως προπονητής και η μόνη μου σκέψη είναι να πετύχω. Περάσαμε υπέροχα πριν από τέσσερα χρόνια. Τώρα ελπίζω να κερδίσουμε σε αυτά τα εννιά ματς, συν δύο στο Κύπελλο».