Ολυμπιακός: Η δοκιμή Χάμες - Φορτούνη με... θέα τον Βόλο

Ο Μίτσελ άφησε να εννοηθεί ότι θα πάει με δίδυμο Χάμες - Φορτούνη στην εκτός έδρας πρεμιέρα του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (19/3, 17.30).

Ολυμπιακός: Η δοκιμή Χάμες - Φορτούνη με... θέα τον Βόλο

Μπόλικος ντόρος είχε προκληθεί τις προηγούμενες μέρες ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο στη Μαγνησία (19/3, 17.30) για τα πλέι οφ, σχετικά με τον αντικαταστάτη του Χουάνγκ Ιν Μπομ, ο οποίος θα εκτίσει με τον Βόλο την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω των καρτών που είχε συμπληρώσει στο ματς της τελευταίας ημέρας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει το κενό του Νοτιοκορεάτη.

Εντούτοις, ελάχιστοι είχαν ασχοληθεί με τον αντικαταστάτη του Πεπ Μπιέλ, ο οποίος επίσης θα απουσιάσει από τον Βόλο λόγω τιμωρίας.

Ο Γιώργος Μασούρας είχε τις πιθανότητές του, ο Μάριος Βρουσάι επίσης, αλλά από τις δοκιμές του Μίτσελ σαν να φαίνεται ότι καταλήγει στον... Φορτούνη.

Υπάρχει εξήγηση φυσικά. Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι σε θέση να βοηθήσει από την αρχή, μολονότι προέρχεται από σχεδόν 40 μέρες αγωνιστικής απραξίας.

Ο Κολομβιανός λοιπόν έχει δοκιμαστεί στην προπόνηση πίσω από τον Μπακαμπού και στα πλάγια ο Μίτσελ χρησιμοποιούσε κυρίως τον Φορτούνη.

Είναι ένα σενάριο που φαίνεται ότι συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να το δούμε και στην πράξη. Επί... χόρτου δηλαδή στο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ο Ισπανός τεχνικός θα γνωστοποιήσει την ενδεκάδα στους παίκτες του λίγο πριν επιβιβαστούν στο πούλμαν με προορισμό το γήπεδο του Βόλου.