Μπακαμπού: «Οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στα πλέι οφ, τώρα αρχίζει το πιο δύσκολο κομμάτι»

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα πλέι οφ απέναντι στον Βόλο και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μπακαμπού: «Οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στα πλέι οφ, τώρα αρχίζει το πιο δύσκολο κομμάτι»

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έκανε δηλώσεις στην κάμερα της «Cosmote TV» και μίλησε μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, για το γκολ που πέτυχε στη Ν. Φιλαδέλφεια και για το αν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο να βγει «αρχικανονιέρης» στο τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Φυσικά η ψυχολογία μας είναι τοπ αυτή τη στιγμή, όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί το πιο δύσκολο κομμάτι αρχίζει τώρα. Ξέρουμε πως τα έχουμε πάει καλά το τελευταίο διάστημα αλλά μέσα στα πλέι-οφ πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι μια σκληρή διαδικασία και οφείλουμε να είμαστε συνεπείς».

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ στη Ν. Φιλαδέλφεια: «Υπήρχε πραγματικά πολύ μεγάλη πίεση σε οτιδήποτε αφορούσε αυτό το ματς. Για μένα προσωπικά επειδή δεν είχα σκοράρει σε κάποιο ντέρμπι, όμως και για όλη την ομάδα γιατί ξέραμε πως αν κερδίζαμε εκεί θα μπορούσε να είναι καθοριστικό. Έτσι μου βγήκε αυτός ο πανηγυρισμός εκείνη τη στιγμή».

Για το αν στοχεύει να είναι πρώτος σκόρερ και στην ολοκλήρωση των πλέι-οφ: «Ναι θα ήταν ωραίο, όμως δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Επίσης, για τα γκολ που βάζω πάντα οφείλονται και στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς τις ασίστ δε μπορώ να σκοράρω».

Για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να κερδίσει το πρωτάθλημα: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς με πιθανότητες και να κάνει κάποια πρόβλεψη. Νομίζω πως υπάρχον τέσσερις ομάδες που διεκδικούν ισάξια τον τίτλο και όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δυνατά, πολύ έντονα. Για αυτό βρισκόμαστε εδώ, για αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο, για να προσπαθούμε στα σκληρά παιχνίδια να ανταπεξέλθουμε όσο καλύτερα γίνεται».