Γκαγκάτσης: «Δεν θα καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι με τον Αυγενάκη»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης συμμετείχε στη σύσκεψη που έγινε υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Γκαγκάτσης: «Δεν θα καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι με τον Αυγενάκη»

Η οπαδική βία ήταν το βασικό θέμα που συζητήθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, παρουσία των ΠΑΕ που συμμετέχουν στα play offs και της πολιτείας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε ότι στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα βίας εντός γηπέδων, ενώ επισήμανε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μη συμβεί το παραμικρό και στα play offs.

Επισήμανε ακόμα ότι μόνο στον Βόλο υπάρχουν οπαδοί φιλοξενούμενων ομάδων και μάλιστα αυτό συμβαίνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνεχίζοντας είπε: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σέβεται την προσπάθεια του κ. Θεοδωρικάκου για αγώνες χωρίς βία». Ακόμη σημείωσε ότι η ανταπόκριση του ΠΑΟΚ ήταν θετική και με σκοπό να συνδράμουν οι ομάδες προς την ίδια κατεύθυνση.

Μάλιστα ο Μάκης Γκαγκάτσης επισήμανε: «Δε θα μπορούσαμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Αυγενάκη, με τον οποίο έχουμε ανοιχτή διαμάχη, εξαιτίας τόσο της γενικής του στάσης απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και της πρόσφατης επαίσχυντης συμπεριφοράς της ΕΕΑ απέναντι στους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, με την διασπορά προσωπικών τους δεδομένων. Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης αμέσως μετά δικαίωσε την θέση μας, χρησιμοποιώντας μια θεσμική συνάντηση για να βγάλει προεκλογική ομιλία», τόνισε χαρακτηριστικά.