Ολυμπιακός: «Τα βρήκε με Ρόμα για τον Σαλάχ-Εντίν»
Για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Ρόμα προκειμένου να γίνει η μεταγραφή του Ανάς Σαλάχ-Εντίν γίνεται λόγος στην Ιταλία.
Παίκτης του Ολυμπιακού γίνεται σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Ανάς Σαλάχ-Εντίν.
Όπως αποκαλύπτει ο γνωστός δημοσιογράφος, Φίλιπο Μπιαφόρα, οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτηση του 24χρονου Μαροκινού φουλ-μπακ.
Οι δύο ομάδες φαίνεται πως τα βρήκαν σε όλα για τους όρους της ολοκλήρωσης του εν λόγω deal, με τους Πειραιώτες να βγάζουν από τα ταμεία τους ένα ποσό γύρω στα 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ για να αποσπάσουν το «ναι» των «τζαλορόσι».
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ίδιο τον διεθνή αμυντικό, ο οποίος συμμετείχε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο πρόσφατο Μουντιάλ, καταγράφοντας μάλιστα και τέσσερις συμμετοχές στα γήπεδα της Βόρειας Αμερικής.