Ολυμπιακός: «Μισός» κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Ολυμπιακός θα έχει πέντε απουσίες στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ολυμπιακός: «Μισός» κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Ολυμπιακός είδε την ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ να αναβάλλεται μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη και πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στο Κυριακάτικο (5/3, 16:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την 25η αγωνιστική της Super League.

Οι πρωταθλητές, οι οποίοι θέλουν την νίκη για να μείνουν σε απόσταση... βολής από την κορυφή πριν το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με την Ένωση, θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ δεν υπολογίζει στους Ροντινέι και Σωκράτη Παπασταθόπουλο οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Παράλληλα, εκτός θα είναι και ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος πρόκειται να απουσιάσει και από τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τόσο κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας, όσο και κόντρα στην ΑΕΚ, στην Opap Arena.

Επίσης εκτός δράσης θα είναι και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έχει υποστεί βαριά θλάση και αρχίζει σταδιακά να μπαίνει σε διαδικασία επανόδου, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται ακόμη πολύ χρόνο. Τέλος, εκτός θα είναι εκτός απροόπτου για ακόμη μια φορά και ο Χάμες Ροντρίγκεζ ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν.