Ολυμπιακός: Η απώλεια του Χάμες και ο ρόλος του Μπιέλ

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον Χάμες Ροντρίγκες και ο Πεπ Μπιέλ περιμένει την ευκαιρία του να παίξει στη φυσική του θέση, ενώ ξεκάθαρα θέλει διαχείριση.

Ολυμπιακός: Η απώλεια του Χάμες και ο ρόλος του Μπιέλ

Ο Χάμες Ροντρίγκες παραμένει στα… πιτς και για τον Μίτσελ είναι μία σημαντική απώλεια, αλλά βρίσκει λύσεις εκ των έσω για να καλύψει το κενό. Ο Κολομβιανός παραμένει άγνωστο το πότε θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Ισπανού προπονητή.

Σε πρώτη φάση ο Μίτσελ καλύπτει το κενό του 31χρονου μεσοεπιθετικού με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος επέστρεψε στη φυσική του θέση, αφού μέχρι τώρα αγωνιζόταν στα άκρα για να χωράει στην ενδεκάδα με τον Χάμες και τον Μπιέλ.

Η απώλεια του Κολομβιανού, όμως, δώσει την ευκαιρία και στον Μπιέλ να τον δούμε στη φυσική του θέση κάτι που δεν έχει γίνει από τη στιγμή που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός κατά κύριο λόγο παίζει στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού, ενώ έχει παραδεχτεί και σε δηλώσεις του πως η θέση του είναι πίσω από τον φορ. Σε καμία στιγμή μέχρι τώρα δεν έχει αρνηθεί να παίξει όπου του έχει ζητήσει ο προπονητής του.

Με τον Παναθηναϊκό ο Μπιέλ μπορεί να προσπάθησε, αλλά κινήθηκε σε ρηχά νερά. Ο Ισπανός δεν έκανε και το καλύτερο του παιχνίδι και έβγαλε σημάδια κόπωσης. Ήταν κάτι που το έβλεπε και ο Μίτσελ ότι θα συμβεί γι' αυτό άλλωστε τον είχε κρατήσει στον πάγκο στον αγώνα με τη Λαμία, αλλά του χάλασε τα σχέδια ο τραυματισμός του Γκάρι Ροντρίγκες.