Κούτσιας: «Μεγάλο βήμα η μεταγραφή στο MLS»

Ο Γιώργος Κούτσιας μίλησε για την ισοπαλία του Βόλου με τη Λαμία, αλλά και για την επικείμενη μεταγραφή του στο MLS.

Κούτσιας: «Μεγάλο βήμα η μεταγραφή στο MLS»

Με ένα γκολ του Γιώργου Κούτσια ο Βόλος ισοφάρισε τη Λαμία και πήρε τον βαθμό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 19χρονος επιθετικός μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή του στο MLS και τόνισε πως ευελπιστεί τις σύντομα να τελειώσει θετικά το θέμα του.

Αναλυτικά ο Γιώργος Κούτσιας μίλησε:

Για το γκολ της ισοφάρισης που σημείωσε και την ισοπαλία: «Όταν ο αντίπαλος καίγεται, θα βάλει αμυντικούς πίσω, είναι λογικό. Αλλά στο δεύτερο μέρος με ένα στημένο καταφέραμε να πάρουμε τον ένα βαθμό. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ θα παίξεις πιο επιθετικά. Εκεί έπρεπε να στοχεύσουμε με τη Λαμία κλεισμένη πίσω. Ανεβάσαμε τους ρυθμούς και γι' αυτό βάλαμε το γκολ της ισοφάρισης και πήγαμε στο τέλος να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς».

Για το αν αυτό ήταν το τελευταίο του γκολ με τον Βόλο λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στους Σικάγο Φάιρ: «Δεν ξέρω 100% ακόμα. Δεν είναι κάτι σίγουρο. Τις επόμενες μέρες θα μάθω».

Για τη μεταγραφή που πρόκειται να ολοκληρώσει στην ομάδα του MLS: «Ήταν μια μεταγραφή που δεν ήμουν σίγουρος ότι θα εξελισσόταν έτσι. Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω 100%. Ποιες μέρες και πότε θα πάω γιατί έχω και τα ματς με την Εθνική ομάδα. Δεν γνωρίζω 100% τι θα γίνει. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Αλλά δεν είναι 100% σίγουρο. Ευελπιστώ ότι θα πάει καλά τις επόμενες μέρες. Είμαι συγκεντρωμένος στις προπονήσεις και πως θα βελτιώνομαι γιατί αυτό με νοιάζει. Είτε είμαι στην Αμερική, είτε στην Ευρώπη. είτε στον ΠΑΟΚ, είτε στον Βόλο».