Ολυμπιακός: Η διαφορά Μπακαμπού με Ιωαννίδη και Σπόραρ

Τι λέει η στατιστική υπηρεσία για τα φετινά «πεπραγμένα» των Σεντρίκ Μπακαμπού με τους Φώτη Ιωαννίδη και Άντραζ Σπόραρ που θα μονομαχήσουν στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη το Σάββατο (25/2, 20.30).

Ολυμπιακός: Η διαφορά Μπακαμπού με Ιωαννίδη και Σπόραρ

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει φορτσάρει το τελευταίο διάστημα, έχοντας φτάσει μάλιστα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 11 γκολ. Ο Γαλλοκονγκολέζος επιθετικός θα πάρει κανονικά τη θέση του στο αρχικό σχήμα στο σαββατιάτικο (25/2, 20.30) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τα φετινά πεπραγμένα του Σεντρίκ Μπακαμπού σε σχέση με τους Φώτη Ιωαννίδη και Άντραζ Σπόραρ, οι οποίοι θα «μονομαχήσουν» σε δύο βράδια στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Μπακαμπού λοιπόν έχει φτιάξει αισθητά τα ποσοστά ευστοχίας του τον τελευταίο μήνα. Έχει φτάσει πλέον στο σημείο να σκοράρει ανά 3,4 τελικές προσπάθειες.

Στην αντίπερα όχθη, τα ποσοστά των επιθετικών του Παναθηναϊκού είναι πολύ χαμηλότερα.

Ο μεν Σπόραρ βρίσκει δίχτυα ανά 4,8 τελικές, έχοντας 8 γκολ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο δε Ιωαννίδης ανά 8,7 τελικές, έχοντας μόλις 3 γκολ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Η διαφορά μεταξύ των επιθετικών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είναι εμφανής και μένει να αποδειχθεί στο χορτάρι του Καραϊσκάκη, αν τα καλά ποσοστά ευστοχίας του Μπακαμπού θα παίξουν τον ρόλο τους στην έκβαση του ντέρμπι.