Άρης - Παναθηναϊκός 1-2: Νίκη με… ανατροπή (highlights)

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει από πολύ νωρίς στο «Κλ. Βικελίδης», αλλά κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Άρη

Άρης - Παναθηναϊκός 1-2: Νίκη με… ανατροπή (highlights)

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, καθώς επικράτησε με 2-1 του Άρη παίρνοντας σημαντικό «διπλό» μέσα στη Θεσσαλονίκη και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» μάλιστα έχαναν από τα πρώτα λεπτά, αλλά στη συνέχεια με υπομονή, αυτοπεποίθηση και σωστό πλάνο πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά ο Άρης φαίνεται πως έχει σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και το αποτέλεσμα αυτό τον φέρνει ακόμα πιο πίσω.

Ο Άρης στην πρώτη του κιόλας επίσκεψη στα καρέ του Μπρινιόλι βρήκε δίχτυα με τον Οντουμπάτζο να ξεπερνά τον Χουάνκαρ, να κλείνει προς την περιοχή του Παναθηναϊκού, εκεί όπου δεν υπήρχε κάποιος αμυντικό σούταρε και η μπάλα αφού κόντραρε στον Σάρλια κατέληξε στο 10’ του αγώνα στα δίχτυα.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν την παροδική σύγχυση των φιλοξενουμένων και δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις έκανε γκολ και ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να ισορροπήσει την κατάσταση.

Κατάφερε με τον Μαντσίνι να ισοφαρίσει στο 36’ μετά από μπαλιά του Τσέριν, ο οποίος βρήκε τον Ιωαννίδη κι εκείνος κερδίζοντας τις «μάχες» με την άμυνα του Άρη, πάσαρε στον αμαρκάριστο Αργεντινό, που ισοφάρισε σε 1-1.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο με τον Παναθηναϊκό να έχει κάποια παραπάνω μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει σοβαρά τον Κουέστα.

Το κατάφερε όμως σε μια στημένη φάση, καθώς ο Παλάσιος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση μετά από μια εκτέλεση κόρνερ στο 86’ και διαμόρφωσε το 1-2.

Στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν με κάποιες αναιμικές ενέργειες να αλλάξουν την κατάσταση, αλλά οι «πράσινοι» ήταν σωστά οργανωμένοι στην άμυνά τους… έφαγαν το χρόνο και έφτασαν στην επικράτηση.

Μικρογραφία

Άρης - Παναθηναϊκός 1-2

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διαιτητής: Κριστόφερσεν (Δανία)

Σκόρερς: Οντουμπάτζο (10’) – Μαντσίνι (36’), Παλάσιος (86’)

Κίτρινες: Σάρλια 84’

Κόκκινη:

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Τερζής): Κουέστα - Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ενκουλού- Μαζικού, Ετέμπο (83’ Νταμπό), Ματέο Γκαρσία (83’ Γκρέι), Νταρίντα- Ιτούρμπε (65’ Ρουπ), Πάλμα (70’ Χριστοδουλόπουλος), Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι- Χουάνκαρ (λ.τ. 79’ Πούχατς), Σάρλια, Σένκεφελντ, Βαγιαννίδης- Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν (63’ Παλάσιος) -Μπερνάρ (79’