Super League: Ντέρμπι στην Τούμπα, ευκαιρία για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Super League: Ντέρμπι στην Τούμπα, ευκαιρία για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Η μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό κλείνει τη σημερινή αυλαία της 21ης αγωνιστικής αλλά και κλέβει την παράσταση συνολικά στο πρόγραμμα του τριημέρου στη Super League. Τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν για τη νίκη, καθώς η ισοπαλία δεν θα ευνοεί κανέναν, ειδικά στην περίπτωση που η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχει πάρει νωρίτερα τη νίκη στο δύσκολο παιχνίδι της στο Περιστέρι. Και φυσικά εάν ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τη Λαμία.

Σε έντονο κλίμα το ντέρμπι της Τούμπας λόγω του μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος (ο νικητής μένει κοντά στην κορυφή, ο ηττημένος απομακρύνεται επικίνδυνα ακόμη και από τη δεύτερη θέση), αλλά με την αντιπαράθεση των δύο ομάδων μετά τον ορισμό του Σλοβάκου διαιτητή Κρούζλιακ από την ΚΕΔ. Ο Λουτσέσκου ποντάρει στην καλή κατάσταση της ομάδας του και στη δύναμη της έδρας, ο Μίτσελ στην προσωπικότητα των παικτών του και στην εμπειρία τους από τέτοιου είδους αγώνες.

Η ΑΕΚ θα παίξει σε ένα γήπεδο όπου πρόσφατα άφησαν βαθμούς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, με τον Ατρόμητο να είναι επικίνδυνος για όλους, ειδικά στο γήπεδό του. Είναι, πάντως, μεγάλη ευκαιρία για την «Ένωση» να παραμείνει στην πρώτη θέση και να αφήσει σίγουρα κάποιον από τους διώκτες της σε μεγαλύτερη απόσταση. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κακή φάση και η νίκη με τη Λαμία είναι άκρως απαραίτητη για τη συνέχεια. Περίπου την ίδια ώρα με το ντέρμπι της Τούμπας, οι Παναιτωλικός και Αστέρας (προερχόμενοι από μεγάλες νίκες) θα κοντραριστούν στο Αγρίνιο.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο (4/2)

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ιωνικός - Άρης 1-0

Κυριακή (5/2)

Παναθηναϊκός - Λαμία (17:00)

Ατρόμητος - ΑΕΚ (17:30)

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης (20:00)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20:30)

Δευτέρα (6/2)

Λεβαδειακός - Βόλος (16:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ