Ιωνικός - Άρης 1-0: Ανάσα με υπογραφή... Λατίνων (highlights)

Χάρη στο πέναλτι που κέρδισε ο Σεμπά και μετέτρεψε σε γκολ ο Λοβέρα, ο Ιωνικός έκανε το «δύο στα δύο» με τον Γρηγορίου στον πάγκο επικρατώντας και του Άρη με σκορ 1-0.

Ιωνικός - Άρης 1-0: Ανάσα με υπογραφή... Λατίνων (highlights)

Εκεί που έψαχνε τις νίκες με το... τουφέκι, πλέον μετράει δύο συνεχόμενες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Περί του Ιωνικού ο λόγος, ο οποίος μετά το διπλό στη Λαμία επιβλήθηκε και του Άρη, αυτή τη φορά με σκορ 1-0 και πλέον ξαναμπαίνει για τα καλά στη μάχη της παραμονής!

Με άριστη τακτική, η ομάδα της Νίκαιας κατάφερε να μη δεχθεί πολλές φάσεις από τους Θεσσαλονικείς, ενώ την ίδια ώρα «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές έκανε τη ζημιά στον αντίπαλό του, ο οποίος αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές αντιμετωπίζοντας ξεκάθαρα αγωνιστική κρίση.

Μάλιστα, η νίκη των γηπεδούχων είχε υπογραφή από τη... Λατινική Αμερική, καθώς το πέναλτι το οποίο έκρινε και τον αγώνα κέρδισε ο Βραζιλιάνος Σεμπά (σε ανατροπή από τον Κουέστα) και το μετέτρεψε σε γκολ ο Αργεντινός Λοβέρα!

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη του Ιωνικού με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο, με τους Νικαιώτες -έστω και με ματς περισσότερο- να προσπερνούν στη βαθμολογία τόσο τη Λαμία όσο και τον Λεβαδειακό (παίζουν αύριο και μεθαύριο αντίστοιχα).

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Νίκαιας

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-0

Σκόρερ: 61' πέν. Λοβέρα

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: 62’ Μάντζης, 68’ Σεμπά – 59’ Κουέστα, 90’ Καμαρά

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης – Μύγας Τσιγκρίνσκι Ρομαό Βαλεριάνος – Σάκιτς (86’ Μπουενά) Κάνιας Φαντιγκά (86’ Καμπράλ) – Σεμπά (90’+3’ Μασάς) Λοβέρα (70’ Αντούνες) Μάντζης (70’ Μάνος).

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα – Οντουμπάτζο (78’ Ρουπ) Φαμπιάνο Μπράμπετς Πίρσμαν – Ντουκουρέ (11’ λ. τρ. Ματέο Γκαρσία) Νταμπό (78’ Εμπακατά) Νταρίντα – Ιτούρμπε (78’ Καμάτσο) Μαζικού (66’ Καμαρά) Γκρέι.