Ολυμπιακός: Οι ματιές στην αγορά και η ανάγκη για απόκτηση εξτρέμ...

Στον Ολυμπιακό φαίνεται να το έχουν πάρει απόφαση και κοιτάζουν την αγορά για την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Ολυμπιακός: Οι ματιές στην αγορά και η ανάγκη για απόκτηση εξτρέμ...

Το βάρος στον Ολυμπιακό έχει πέσει στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θέλουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου κατά 99% θα συναντήσουν την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για τον Ολυμπιακό για δεύτερο σερί ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Είναι ένας οργανισμός που δεν ανέχεται ακόμη μία άσχημη βραδιά.

Τί θα γίνει μετά το παιχνίδι με τον Άρη; Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πατήσει γκάζι για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι κοιτάζει ήδη την αγορά για έναν ακραίο επιθετικό, ο οποίος όμως δεν θα πιάσει λιμάνι για να συμπληρώσει απλώς το ρόστερ, αλλά για να βοηθήσει άμεσα. Κι όταν λέμε «άμεσα», να είναι σε θέση να παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την παραπάνω εβδομάδα!

Το βασικό μέλημα για τον Ολυμπιακό είναι να περάσει αναίμακτα το εμπόδιο του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και από το πρωί της Πέμπτης (26/1) θα μπει σε μία διαδικασία, ώστε να ενισχυθεί στα «φτερά» της επίθεσης.

Μέχρι πρότινος ακουγόταν το όνομα του Ζοβάνε Καμπράλ. Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι παραχωρείται από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Προφανώς δεν είναι ο μοναδικός της λίστας. Στον Ολυμπιακό έχουν κι άλλους εξτρέμ που εξετάζουν.