Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Ο Παντελίδης επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος!

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Super League σε έναν αγώνα που φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στον προπονητή των "Αρκάδων", Σάββα Παντελίδη.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Ο Παντελίδης επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος!

Και αυτό γιατί πέρυσι ο τεχνικός του Αστέρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με τη νέα -τότε- του ομάδα, από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και μάλιστα κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα (ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος με σκορ 1-1) σε μια εποχή που η ομάδα της Αρκαδίας παρέπαιε στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Πελοποννήσου είχε αγωνιστεί στο Φαληρικό Στάδιο στις 16 Σεπτεμβρίου (όπως και φέτος), με τον Σάββα Παντελίδη να δίνει κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Αστέρα διαδεχόμενος τον Στάικο Βεργέτη.

Μέχρι εκείνο το ματς ο Αστέρας είχε ένα βαθμό, έχοντας αποσπάσει ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΛ (1-1) τη 2η αγωνιστική, ενώ είχε γνωρίσει την ήττα στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ την 1η αγωνιστική, (1-2), και τη Λαμία την 3η (1-3).

Μετά από αυτόν τον αγώνα η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Στάικο Βεργέτη και να δώσει τα "κλειδιά" της ομάδας στον Σάββα Παντελίδη.

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους. Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε τις καλές εμφανίσεις από την έδρα του Ολυμπιακού παίρνοντας το δεύτερό του «Χ» στο πρωτάθλημα, με τον Έλληνα τεχνικό να ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές τη συνεργασία του με τους Αρκάδες.

Φέτος ο Αστέρας έχει ανάλογο ξεκίνημα, όμως με εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Η ομάδα του παντελίδη έχει δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες, όμως οι αντίπαλοί της ήταν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και αμφότεροι τον κέρδισαν με σκορ 1-0 χάρη σε αμφισβητούμενα πέναλτι των Πρίγιοβιτς και Μάνταλου.

Η ομάδα δεν εμφανίζει τα περσινά σημάδια, ωστόσο της έχει λείψει το γκολ, κάτι που θα προσπαθήσει να βρει στο "αφιλόξενο" για κάθε αντίπαλο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».