Ολυμπιακός – Άρης 1-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Τι έκαναν και τι δεν έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού στη νίκη με 1-0 επί του Άρη στο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός – Άρης 1-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν χρειαζόταν να κάνει τη μεγάλη επέμβαση, γιατί ακόμα και στο καλό διάστημα του Άρη, οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν σοβαρή τελική στην εστία. Είχε στιγμές πάντως που ενήργησε ταχύτατα.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Στο κακό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού ήταν από τους παίκτες που στέκονταν μια χαρά. Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες από τα δεξιά. Στο δεύτερο μέρος είχε συμμετοχή στο 1-0, αφού εκείνος έδωσε στον Χάμες, προτού ο Κολομβιανός σημαδέψει τον Μασούρα.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε καίριες επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, δεν τραβήχτηκε έγκαιρα στο ακυρωθέν γκολ του Άρη (στο ξεκίνημα της φάσης όταν βγήκε ο Μαζικού από τα αριστερά), αλλά σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά.

ΝΤΟΪ: Αν εξαιρεθεί το εύκολο φάουλ που παραχώρησε στο 90+7’ και έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να απειλήσει, κατά τ’ άλλα τα πήγε μια χαρά.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Δεν ήταν ο Όλεγκ του Πανθεσσαλικού, αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αρκετά όπως και όλος ο Ολυμπιακός.

ΕΜΒΙΛΑ: Δεν ήταν ούτε καλός, ούτε κακός στο πρώτο 45λεπτο, όμως στο β’ μέρος βοήθησε πάρα πολύ στο καλό διάστημα του Ολυμπιακού. Με μία λέξη ήταν συγκλονιστικός!

ΧΟΥΑΝΓΚ: Μαζί με τον Ροντινέι ήταν από τους πιο δραστήριους στο διάστημα που οι Πειραιώτες είχαν εγκλωβιστεί. Στο δεύτερο μέρος έδειξε ξανά για ποιο λόγο ήταν μία μεταγραφή «λίρα εκατό» για τους πρωταθλητές.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν ήταν τόσο κακός ή ο χειρότερος για να αντικατασταθεί στο ημίχρονο. Απλώς έπρεπε κάποιος να «θυσιαστεί», έτσι ώστε να ξεμπλοκαριστεί ο Ολυμπιακός στο β’ μέρος.

ΜΠΙΕΛ: Είχε καλά και κακά διαστήματα ο Ισπανός. Εν ολίγοις, δεν είχε διάρκεια, αλλά στο καλό διάστημα του Ολυμπιακού βοήθησε επιθετικά. Μάλιστα, έχασε και μία μοναδική ευκαιρία με μία εξαιρετική προσωπική ενέργεια που έπιασε… κορόιδο τρεις αντιπάλους του.

ΧΑΜΕΣ: Στο πρώτο μέρος δεν βοήθησε καθόλου. Στο δεύτερο μέρος έδωσε την ασίστ στον Μασούρα και γενικώς είχε μία αξιοσημείωτη παρουσία. Δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης προηγούμενων αγώνων.

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Στο πρώτο μέρος δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου, ενώ στο δεύτερο κυνήγησε φάσεις, είχε ένα καλό σουτ και πίεσε.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε στο δεύτερο μέρος και στα 50 δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα! Τι άλλο να ζητήσει ένας προπονητής σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος;

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε για να φρεσκάρει ο Ολυμπιακός την επιθετική του γραμμή, έχασε μία τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις και γενικώς υπήρχαν στιγμές που έβαζε μπελάδες στους φιλοξενούμενους μόνο και μόνο με την ύπαρξή του.

ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ: Ο Αφρικανός μπήκε στο ματς αντί του Χάμες σε ένα χρονικό σημείο για να δώσει φρεσκάδα στον άξονα και να σταματήσει τον Άρη που είχε ξεκινήσει στα τελευταία λεπτά να κυνηγάει το γκολ της ισοφάρισης.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Μπήκε στα τελευταία λεπτά και πρόλαβε να δημιουργήσει δύο επικίνδυνες καταστάσεις, ασχέτως αν δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τον Ολυμπιακό.