Ολυμπιακός: Νέος «μνηστήρας» για τον Χάμες

Η Ρίβερ Πλέιτ φέρεται να έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Χάμες Ροντρίγκες και μάλιστα ετοιμάζεται να κάνει και επίσημη κρούση.

Ολυμπιακός: Νέος «μνηστήρας» για τον Χάμες

Μετά τα ρεπορτάζ από την Τουρκία τώρα ήρθε ένα ακόμα δημοσίευμα από την Αργεντινή το οποίο αφορά στον Χάμες Ροντρίγκες και το μέλλον του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το «TyC Sports» ο σταρ των πρωταθλητών Ελλάδας είναι στο… ραντάρ της Ρίβερ Πλέιτ.

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι συγκεκριμένες πληροφορίες οι Αργεντίνοι δεν ασχολούνται απλά με την περίπτωση του Χάμες, αλλά έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε επίσημη κρούση για να τον αποκτήσουν.

Την Πέμπτη (12/1) τα τουρκικά Μέσα ανέφεραν ότι Γαλατασαράι έχει βάλει στο… μάτι τον Χάμες, όμως ο ίδιος δεν φαίνεται να «ψήνεται» για την Τουρκία, ενώ και ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να τον αφήσει τόσο απλά.

Ο Χάμες έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το καλοκαίρι και στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και η δυνατότητα να επεκταθεί γι' ακόμα έναν χρόνο. Ο Κολομβιανός σταρ κάνει μία πολύ καλή σεζόν με τους "ερυθρόλευκους" και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να επιστρέψει στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στον Ολυμπιακό δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να κρατούσαν τον παίκτη γι' ακόμα έναν χρόνο.