Μπράτσος: «Έγιναν νωρίς τα λάθη και μας επηρέασαν»

ΒΟΛΟΣΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος στις δηλώσεις του εξήγησε όλα όσα πήγαν στραβά και η ομάδα του ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Μπράτσος: «Έγιναν νωρίς τα λάθη και μας επηρέασαν»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΒόλοςΟλυμπιακός 0-4, ο Κώστας Μπράτσος στάθηκε στα λάθη της ομάδας του.

Συγκεκριμένα: «Ήταν ένα παιχνίδι για εμάς το οποίο ματς άφησε απογοήτευση γιατί ουσιαστικά μόνοι μας ήρθαμε σε αυτό το αποτέλεσμα μέσα από προσωπικά λάθη και όταν γίνονται νωρίς στο παιχνίδι επηρεάζουν και τη λειτουργία όλης της ομάδας. Όταν έχουμε ευκαιρίες και δεν τις κάνουμε γκολ μπορούμε να τις καταλογίσουμε ως λάθος».

Ο Βόλος ήταν η ομάδα που είχε μπει σφήνα στους μεγάλους παρόλα αυτά έχει δεχτεί πολλά γκολ από τους μεγάλους. Ωστόσο σε αυτά τα παιχνίδια άνοιξε το γήπεδο του για τον κόσμο. Αυτό επηρέασε την ομάδα σε αυτά τα τρία ματς;

Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Εσείς συζητάτε για ένα θέμα ψυχολογίας και αν επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και οι ποδοσφαιριστές δελεάζονται να παίζουν με κόσμο στα γήπεδα. Είναι διαφορετικό να παίζεις με κόσμο. Θα έπρεπε να το δούμε και σαν κίνητρο. Θέλω να σταθώ μόνο σε αγωνιστικά θέματα και να δούμε πως θα τα διορθώσουμε.