Μπράτσος: «Πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση» (vid)

Ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος εξήγησε τους λόγους που η ομάδα του υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (0-4).

Μπράτσος: «Πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση» (vid)

Ο Κώστας Μπράτσος στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε ο Βόλος και είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός – σύμφωνα με τον τεχνικό των Θεσσαλών – να φύγει με το επιβλητικό 4-0 από τη Μαγνησία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι απογοήτευση το πρώτο συναίσθημα που μου έρχεται, αλλά έχω ξαναπεί ότι τα λάθη σε αυτά τα παιχνίδια πληρώνονται. Και τα λάθη δεν είναι μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάτι και για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την αδράνεια στην τελική προσπάθεια και να μην σουτάρουμε όπως πρέπει. Το ίδιο συνέβη και αμυντικά. Είναι λάθη που ένας ποιοτικός αντίπαλος δεν πρόκειται να σου χαριστεί».

«Το διαφορετικό σε αυτά τα ματς στις έδρες των αντιπάλων είναι ότι μπαίναμε καλά και ήταν αντίστροφο το αποτέλεσμα. Πετυχαίναμε εμείς γκολ και κρατούσαμε το αποτέλεσμα. Στην έδρα μας όμως συμβαίνει το αντίστροφο. Δεχόμαστε γκολ, διαταράσσεται η ψυχολογία μας και μετά είναι δύσκολο με τέτοιους αντιπάλους να το επαναφέρεις. Δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και εκεί χάθηκε το αποτέλεσμα».