Βέρμπιτς: «Αυτό που κρατάω είναι πως είμαστε αήττητοι»

Ο σκόρερ της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Λεβεδειακό, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, σχολίασε την εικόνα του παιχνιδιού, αλλά και το γεγονός πως οι πράσινοι δεν κλείδωσαν το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ.

Βέρμπιτς: «Αυτό που κρατάω είναι πως είμαστε αήττητοι»

Ο Παναθηναϊκός έκανε νικηφόρο πέρασμα από την Λιβαδειά, με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να σημειώνω το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ο σκόρερ των πρασίνων σε δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε: «Νομίζω ότι μερικά παιχνίδια παίζουμε καλύτερα και κερδίζουμε μόνο τον ένα βαθμό και άλλα ότι είμαστε κακοί αλλά παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που κρατάω εγώ είναι ότι έχουμε 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Γυρίσαμε στις νίκες, θα κάνουμε ανάλυση το αποτέλεσμα, αλλά κρατάω τους τρεις βαθμούς»

Στην συνέχεια ο Σλοβένος επιθετικός σχολίασε την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού: «Μου άρεσε ο τρόπος που αρχίσαμε το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε τον έλεγχο, ο Λεβαδειακός είναι μία επιθετική ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 2-3 ευκαιρίες, το δοκάρι με τον Σπόραρ. Στα τελευταία λεπτά υπήρχε ένας εκνευρισμός γιατί νικούσαμε μόνο με ένα γκολ διαφορά. Θεωρώ ότι ο Λεβαδειακός δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει».