Μπράτσος: «Και οι δύο ομάδες το ήθελαν πολύ» (vid)

Δηλώσεις μετά τη λευκή ισοπαλία με τον ΟΦΗ έκανε ο τεχνικός το Βόλου, Κώστας Μπράτσος.

Μπράτσος: «Και οι δύο ομάδες το ήθελαν πολύ» (vid)

Ισόπαλοι με σκορ 0-0 έμειναν ΟΦΗ και Βόλος στην Κρήτη με τον τεχνικό του Βόλου να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών.

Συνολικά ο Κώστας Μπράτσος δήλωσε πως και οι δύο ομάδα ήθελαν πολύ τη νίκη όπως είχα παράπονα από την αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Το παιχνίδι είχε έναν ρυθμό άγριο, γιατί και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι το ήθελαν πάρα πολύ για διαφορετικούς λόγους. Εμείς ήρθαμε εδώ να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είχαμε τις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να έχουμε σε ένα εκτός έδρας ματς με μια ομάδα που παλεύει για τους βαθμούς. Δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος με την αγωνιστικότητα των παιδιών, από το πνεύμα του μαχητή που είχαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα γιατί φτάσαμε αρκετά κοντά (σ.σ. στο γκολ)».

Για το εάν θα βοηθήσουν οι επιστροφές τον Βόλο να γυρίσει στις νίκες: «Θέλω να μιλάω γενικά για την ομάδα και πάντα αυτό κάνω. Όλα τα παιδιά δίνουν το 100% και εμείς θα επιμένουμε σ' αυτό. Η προπόνηση είναι συνολική, προπονούνται όλα τα παιδιά για τον ίδιο στόχο και το ίδιο αποτέλεσμα. Άρα, εγώ δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος. Σίγουρα, το να έχεις μια υγιή ομάδα -γιατί αυτό είναι το σημαντικό- είναι ό, τι καλύτερο για έναν προπονητή. Από εκεί και πέρα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι απουσίες παικτών είναι μέσα στη διαδικασία, είτε από τραυματισμούς είτε από τιμωρίες και εμείς είμαστε αυτοί που θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό από όποιο μετερίζι κι εάν βρισκόμαστε».

Το σχόλιό του για τον ΟΦΗ: «Είναι μια καλή ομάδα, ανταγωνιστική, με ισχυρό πνεύμα αγωνιστικότητας και της εύχομαι το καλύτερο».