ΟΦΗ - Βόλος 0-0: Άντεξαν οι Θεσσαλοί στην πίεση των γηπεδούχων (vids)

Καλύτερος ο ΟΦΗ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Βόλο, μένοντας στο 0-0 με την ομάδα της Μαγνησίας στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής. 

ΟΦΗ - Βόλος 0-0: Άντεξαν οι Θεσσαλοί στην πίεση των γηπεδούχων (vids)

Άντεξαν οι Θεσσαλοί στην πίεση των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν κατάφερναν να δώσουν συνέχεια στην ισοπαλία που απέσπασαν την προηγούμενη αγωνιστική στη Λεωφόρο. Ούτε όμως η ομάδα του Κώστα Μπράτσου μπόρεσε να... συνέλθει από την εντός έδρας συντριβή (0-4 από την ΑΕΚ), μένοντας χωρίς γκολ για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ ήταν πιο δραστήριος από τον αντίπαλό του στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε με τον Ντίκο σε δύο περιπτώσεις, αλλά πολύ περισσότερο με την κεφαλιά του Τοράλ στο 45' που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Άλχο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 59' με τον Λάρσον, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ του Νέιρα στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και αύξησε την πίεσή του και στο δίλεπτο 67'-69' άγγιξε το γκολ δύο φορές.

Στο 79', όμως λίγο έλειψε ο Βόλος να σκοράρει κόντρα στην ροή του αγώνα, όταν κεφαλιά - ψαράκι του Κούτσια πέρασε μόλις άουτ.

Στο 89' ο Κλέιμαν έκανε την επέμβαση του αγώνα σε κεφλιά του Περέα και κράτησε το 0-0.

ΟΦΗ: Μανδάς - Βούρος, Πασαλίδης (83' Ντουρμισάι), Διαμαντής - Μπαλογιάννης, Ντιουσέ (76' Περέα), Νέιρα (82' Τσιλιανίδης), Μεγιάδο, Λάρσον - Τοράλ, Ντίκο (76' Γκερέρο).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν - Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα - Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεθκίδα (65' Σιέλης) - Ντέλετιτς, Νοκέρ (36' λ.τ. Καρτάλης - 61' Ουές), Κούτσιας.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πασαλίδης, Μεγιάδο, Βούρος / Εσκοβάλ, Πίρινεν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Σαμοΐλης (Αθηνών), Κολλιάκος (Αθηνών)

VAR: Περράκης (Αθηνών)

AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)