Ολυμπιακός: Η τακτική με Μαντσίνι και ο Κογιάδο

Ο Ολυμπιακός έχει υποχωρήσει στην περίπτωση της μεταγραφής του Ντανιέλ Μαντσίνι.

Ολυμπιακός: Η τακτική με Μαντσίνι και ο Κογιάδο

Ο Ολυμπιακός έχει υποχωρήσει στην περίπτωση της μεταγραφής του Ντανιέλ Μαντσίνι από τον Άρη λόγω των οικονομικών δεδομένων που έχουν προκύψει και της εμπλοκής άλλων ομάδων, μέσω και των ατζέντηδων του παίκτη. Πάντα με το ενδιαφέρον της ρωσικής Κρίλια να είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά και με τα σενάρια για εμπλοκή άλλων ελληνικών ομάδων να βρίσκονται στην επικαιρότητα κι ας διαψεύδονται.

Από τον Ολυμπιακό λέγεται ότι με τις παρούσες συνθήκες η ομάδα έχει στρέψει αλλού την προσοχή της, δίχως να αποκλείεται αυτό να περιλαμβάνει και συμπεριφορά τακτικής. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Άρη (που θυμίζουμε ότι θέλει να πάρει πίσω τον Αμπουμπακάρ Καμαρά), αλλά εάν δεν υπάρχει επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, τότε οι Πειραιώτες δεν θα επιμείνουν για… πάντα και θα κοιτάξουν άλλες λύσεις για τα άκρα της επίθεσης.

Μία από αυτές μπορεί να είναι ο Άλεξ Κογιάδο, καθώς ο 23χρονος της Μπαρτσελόνα που είναι δανεικός στην Έλτσε αρέσει από καιρό στον Ολυμπιακό. Στην Ιταλία έλεγαν ότι η Σασουόλο επιχειρεί να τον δανειστεί από την Μπαρτσελόνα, αλλά συναντά το μεγάλο εμπόδιο από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Κάποιοι επιμένουν ότι έτσι ή αλλιώς η μεταγραφή του Μαντσίνι θα γίνει, αλλά μέχρι χθες το βράδυ από τον Πειραιά όλα τα μηνύματα για την υπόθεση του Αργεντινού ήταν αρνητικά. Αυτά βέβαια αλλάζουν, πολλές φορές και ξαφνικά…