ΠΑΟΚ: Πήρε προθεσμία για υπόμνημα στην ΕΕΑ

Μετά από τέσσερις ώρες ολοκληρώθηκε η ακρόαση του Γιώργου Σαββίδη και των παραγόντων του ΠΑΟΚ στην ΕΕΑ για την υπόθεση της παρουσίας του στο ΔΣ της ΠΑΕ

ΠΑΟΚ: Πήρε προθεσμία για υπόμνημα στην ΕΕΑ

Ολοκληρώθηκε, μετά από τέσσερις ώρες, η ακρόαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η διαδικασία, μετά την αναβολή που πήρε η υπόθεση λόγω της αποχώρησης του προέδρου της ΕΕΑ, Νίκου Τζουλάκη, διήρκησε για περισσότερο από τέσσερις ώρες.

Ξεκίνησε κανονικά, λίγο μετά τις 14:00, υπό την προεδρία του αναπληρωτή προέδρου, Χρήστου Κουμπή, για να ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 18:00.

Με ανακοίνωση της Επιτροπής δόθηκε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 16/12 για την κατάθεση των σχετικών υπομνημάτων από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε στη σημερινή διαδικασία, που έλαβε χώρα σε διαφορετική αίθουσα σε σχέση με την συνεδρίαση στις 30/11, από τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον Λάκη Σημαιοφορίδη, για λογαριασμό του Γιώργου Σαββίδη το «παρών» έδωσαν οι νομικοί Δημήτρης Τσάκος, Νίκος Κιρκούδης και ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Χρήστος Μυλωνόπουλος, ενώ παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μάκης Γκαγκάτσης, και το μέλος του Δ.Σ., Κυριάκος Κυριάκος.