Νέα Σαλαμίνα – Παναθηναϊκός 0-1: Νίκησε στη Λάρνακα και επιστρέφει ετοιμοπόλεμος στην Αθήνα (hls)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο τελευταίο φιλικό ματς επί Κυπριακού εδάφους με 1-0 της Νέας Σαλαμίνας στην Λάρνακα και επιστρέφει την Πέμπτη (8/12) ετοιμοπόλεμος στην Αθήνα  

Νέα Σαλαμίνα – Παναθηναϊκός 0-1: Νίκησε στη Λάρνακα και επιστρέφει ετοιμοπόλεμος στην Αθήνα (hls)

Με καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας με 1-0, στο τελευταίο ματς που έδωσε επί Κυπριακού εδάφους. Στο στάδιο «Αμμόχωστος, η επιστροφή» στην Λάρνακα, οι «πράσινοι» είχαν σε καλή ημέρα δημιουργικά τον Βραζιλιάνο Μπερνάρ, ο οποίος πιστώθηκε και την ασίστ στο γκολ του Σπόραρ.

Στην επανάληψη, ο Γιοβάνοβιτς σταδιακά άλλαξε όλη την ενδεκάδα, ο ρυθμός έπεσε και η ομάδα από την Αμμόχωστο ξεθάρρεψε, δίχως όμως να φθάσει στην ισοφάριση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς - που βραβεύτηκε από το προσφυγικό σωματείο πριν από την έναρξη του ματς – και οι παίκτες του επιστρέφουν την Πέμπτη (8/12) στην Αθήνα μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία στο δεκαήμερο της παραμονής τους στην Κύπρο.

ΤΟ ΓΚΟΛ
29’: Ο Χουάνκαρ έκανε την κίνηση και τη σέντρα από αριστερά, ο Κίσσας απομάκρυνε με γροθιές, ο Μπερνάρ τροφοδότησε τον Σπόραρ και ο Σλοβένος με ωραίο πλασέ στο δεξί «παράθυρο» άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό (0-1).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Σεργίου, Άδωνη, Ντιακιτέ, Μαργκάσα, Μιγκελίτο, Κουμουρής, Τιάγκο, Νικολάου, Μποτεάκ, Ντορεγκαράι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (46’ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (60’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ (46’ Πούγγουρας), Μάγκνουσον (70’ Σάρλια), Χουάνκαρ (60’ Σάντσες), Τσόκαϊ (80’ Σιδεράς), Ρούμπεν Πέρεθ (60’ Συμεωνίδης), Μπερνάρ (70’ Κρυπαράκος), Βέρμπιτς (70’ Σαβιέ), Παλάσιος (60’ Κυριόπουλος), Σπόραρ (60’ Καμπετσής).