Κασάμι: «Επιστροφή στη δράση»

Ο Παϊτίμ Κασάμι δείχνει να διασκεδάζει τη συμμετοχή του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ισπανία.

Κασάμι: «Επιστροφή στη δράση»

Ο Ελβετός μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού, ο οποίος προετοιμάζεται στην Εστεπόνα της Ισπανίας, με αφορμή τη διακοπή των υποχρεώσεων λόγω Μουντιάλ.

«Επιστροφή στην δράση", έγραψε σε μια δημοσίευσή του στα σόσιαλ μίντια, ελπίζοντας ότι θα επανέλθει σε υψηλό επίπεδο και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια της σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι ο Κασάμι μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την ομάδα Β' του συλλόγου, προκειμένου να βρει ρυθμό.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα έστω και ανεπίσημα, στα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί με τη Χάντερσφιλντ (1/12) και την Στανατάρ Λιέγης (4/12).

Υπενθυμίζεται ότι στην Ισπανία έχουν ταξιδέψει για τον Ολυμπιακό οι Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Το ΦΩΣ και το fosonline.gr θα βρίσκεται στην Εστεπόνα, με τον Γιώργο Στασινόπουλο, να μεταφέρει αναλυτικό ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες. Μείνετε συντονισμένοι στο fosonline.gr και προμηθευτείτε το ΦΩΣ καθημερινά από τον υπολογιστή σας ή το περίπτερο.