Ο πολύ ανεβασμένος Ντρέγκερ που έχει ξεχαστεί από τον Ολυμπιακό

Από τους καλύτερους της Τυνησίας στο 0-0 με την Δανία στο Μουντιάλ ήταν ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ που πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Ολυμπιακό. 

Ο πολύ ανεβασμένος Ντρέγκερ που έχει ξεχαστεί από τον Ολυμπιακό

Σε θέση δεξιού φουλ μπακ ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ ήταν από τους κορυφαίους της Τυνησίας στο ματς της πρεμιέρας με την Δανία (0-0) για το Μουντιάλ του Κατάρ και στον Ολυμπιακό θυμήθηκαν το πέρασμα του 26χρονου παίκτη από την ομάδα, διότι το είχαν σχεδόν ξεχάσει.

Ο Ντρέγκερ είχε παίξει για δέκα ματς στον Ολυμπιακό, δεν έπεισε τότε τον Μαρτίνς και αποχώρησε για τη Νότιγχαμ όπου επίσης δεν είχε καθόλου συμμετοχή. Κάνει καλές σεζόν στην Ελβετία με την Λουκέρνη, τόσο πέρυσι όσο και φέτος, με αρκετά γκολ και ασίστ. Και είναι πάντα στις κλήσεις της Τυνησίας ο γεννημένος στο Φράιμπουργκ παίκτης, ο οποίος ούτε σε αυτή την ομάδα είχε καταφέρει να διακριθεί και πήγε στην Πάντερμπορν.

Δεν ξέρει κανείς αν ο Ντρέγκερ θα μπορούσε να είχε δώσει περισσότερα στον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα δεν είχε λάβει εμπιστοσύνη. Στην Τυνησία μόνιμο στέλεχος και ένας άλλος πρώην του Ολυμπιακού, ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος έκανε σπουδαίο ματς, έκοβε τα πάντα και στο τέλος πήγε να κάνει πέναλτι που στο τσακ το γλίτωσε. Κλασικός Μεριά δηλαδή...