Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Άνετα ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Πανιώνιο

Οι Παίδες του Ολυμπιακού επικράτησαν εύκολα με 3-0 του Πανιωνίου για την αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Άνετα ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Πανιώνιο

Στην κορυφή της βαθμολογίας του Α' Ομίλου του πρωταθλήματος Κ15 της Super League παρέμεινε ο Ολυμπιακός, μετά τη νέα νίκη του με σκορ 3-0 επί του Πανιωνίου το Σάββατο (12/11) στον Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν νωρίς το σκορ, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό, ο Κώτσαλος μετά από κόντρα που έγινε στην μεγάλη περιοχή, πλάσαρε σωστά για το 1-0. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Λάνα.

Στο 32′ ο ίδιος παίκτης έκανε την κάθετη, για τον Κάπελα, ο οποίος με όμορφο τελείωμα σημείωσε το δεύτερο τέρμα για τον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο μέρος, παρά την προσπάθεια του Πανιώνιου να αντιδράσει, οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλήθηκαν. Στο 58′ η άμυνα των φιλοξενούμενων έκανε σοβαρό λάθος και ο Μιχαηλίδης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Χριστοδουλόπουλος (60′ Νικολαΐδης), Βριώνης (60′ Μουγγός), Καππάτος, Νουχάι, Μπανός, Λάνα, Σιώζος, Κάπελας, Μιχαηλίδης (65′ Πατρώνης), Αυγουστίδης (55′ Τρικαλιώτης), Κώτσαλος (55′ Ξανθόπουλος).