Έρχεται στην Ελλάδα και η οικογένεια του Ζοσέ Σα (pic)

Για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα ετοιμάζεται η σύζυγος του Πορτογάλου τερματοφύλακα μαζί με την έξι μηνών κόρη τους.

Έρχεται στην Ελλάδα και η οικογένεια του Ζοσέ Σα (pic)

Με την απόκτηση του Ζοσέ Σα ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε την τριάδα των τερματοφυλάκων του. Οι Πειραιώτες θα πορευτούν με Γιαννιώτη, Χουτεσιώτη και τον Πορτογάλο πορτιέρο.

Τον 25χρονο γκολκίπερ τον γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και εισηγήθηκε την απόκτηση του. Όπως αναφέρουν και τα πορτογαλικά Μέσα ο Ζοσέ Σα έχει έρθει στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από την Πόρτο.

Για τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα υπάρχει πολύ καλή άποψη από τον 48χρονο τεχνικό και γ’ αυτό άλλωστε και αποκτήθηκε. Ο Ζοσέ Σα είναι ένας ήρεμος τύπος, οικογενειάρχης και αυτό που ήθελε ήταν να βρει χρόνο συμμετοχής κάτι που δεν είχε πέρσι στην Πόρτο.

Μαζί του στην Ελλάδα θα εγκατασταθεί και η γυναίκα του, Ραγκουέλ Γιάκομπ με την έξι μηνών κόρη τους, Μαρία Λεονόρ. Η γυναίκα του Ζοσέ Σα βρίσκεται στο Οπόρτο και μαζεύει τα πράγματα, καθώς ετοιμάζεται για τη μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Ο 25χρονος γκολκίπερ βρίσκεται σε αναζήτηση σπιτιού στην Ελλάδα κάτι που φυσικά θα γίνει στα νότια προάστια όπως συμβαίνει με όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.