Βαλμπουενά: «Μετά τον ΠΑΟΚ ήμασταν θυμωμένοι και έπρεπε να γυρίσουμε την κατάσταση»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά εξήγησε πώς έφτασε ο Ολυμπιακός να μην απειληθεί καθόλου από τον Παναιτωλικό και να φτάσει στο διπλό στο Αγρίνιο.

Βαλμπουενά: «Μετά τον ΠΑΟΚ ήμασταν θυμωμένοι και έπρεπε να γυρίσουμε την κατάσταση»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά άφησε και πάλι τη σφραγίδα του σε ματς του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά σκοράροντας εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το διπλό: «Μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήμασταν θυμωμένοι και απογοητευμένοι και ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι για να γυρίσουμε την κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις αυτή την ομάδα, όμως, ήμασταν υπομονετικοί μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ και μετά τα πράγματα ήταν πιο απλά».

Για την καλή παράδοση που έχει ο ίδιος στο Αγρίνιο: «Είναι επιτυχημένες οι εμφανίσεις μου σε αυτό το γήπεδο. Το πιο σημαντικό δεν είναι ποιος βάζει τα γκολ, αλλά να νικάει η ομάδα, είτε παίζω για 15 λεπτά, είτε παίζω για 45 λεπτά. Aυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα».

Για το αν έδωσε απαντήσεις ο Ολυμπιακός: «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή η απάντηση σε όλα είναι ενότητα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τη χρονιά. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, αλλά πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Εκεί είναι η δύναμη μας, στην ενότητα».