Αναστασίου: «Φάνηκε μεσοεπιθετικά η γύμνια μας...»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στο τι πήγε στραβά και η ομάδα του έχασε από τον Ολυμπιακό.

Αναστασίου: «Φάνηκε μεσοεπιθετικά η γύμνια μας...»

Ο Γιάννης Αναστασίου από την πλευρά του δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός δεν απείλησε καθόλου τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς της ομάδας του Αγρινίου:

*** «Θα έλεγα γενικά ότι το ελέγξαμε το παιχνίδι από πλευράς τακτικής. Να κερδίσουμε στα ίσια τον Ολυμπιακό δεν μπορούμε. Δεν θυμάμαι κάποια κλασική ευκαιρία να είχε. Σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ, το που ήταν καθαρά θέμα ατομικής ποιότητας. Δουλέψαμε πολύ αμυντικά, αλλά μεσοεπιθετικά δεν βγάλαμε πράγματα. Εκεί φάνηκε η γύμνια μας, γιατί είχαμε κάποιους παίκτες τραυματίες και τιμωρημένους και δεν είχαμε το βάθος στο ρόστερ. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δεχτήκαμε ένα υπέροχο γκολ από τον Μπιέλ και στη συνέχεια πρέπει να κλείσεις το δεξί πόδι του Βαλμπουενά».

*** «Μπράβο και στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, γιατί ήταν μία ωραία και πολιτισμένη ατμόσφαιρα, με δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και μακάρι να γίνεται πάντα έτσι».

*** «Μας δίνει λύσεις στην επίθεση, στο γκολ ο Καρέλης (σ.σ. απουσίαζε). Νομίζω ότι με την επιστροφή του θα έχουμε περισσότερες επιλογές και θα είμαστε πολύ καλά μεσεπιθετικά. Από πλευράς τακτικής και πειθαρχίας ήμασταν πολύ καλοί».