Ολυμπιακός: Πώς θα πορευτεί ο Μίτσελ στα γκολπόστ, με Πασχαλάκη στο Αγρίνιο

Θα ενεργοποιηθεί περισσότερο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης από τον Μίτσελ και ο 33χρονος πορτιέρε αναμένεται να είναι ο εκλεκτός στο ματς με τον Παναιτωλικό (22/10, 19.30).

Ολυμπιακός: Πώς θα πορευτεί ο Μίτσελ στα γκολπόστ, με Πασχαλάκη στο Αγρίνιο

Μία από τις πολλές συζητήσεις που έχουν αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό είναι το θέμα του γκολκίπερ. Ποια θα είναι δηλαδή η τακτική του Μίτσελ και αν θα συνεχίσει το ροτέισον με Τζολάκη στο πρωτάθλημα και Πασχαλάκη στην Ευρώπη, κάτι το οποίο ξεκίνησε από το Μπακού.

Το Σάββατο (22/10, 19.30) ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μία ομάδα που δεν πρόκειται να χαριστεί και έχει την ικανότητα να κάνει τη ζημιά.

Ποιον θα επιλέξει ο Ισπανός τεχνικός για τα γκολπόστ; Δεν πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένο ότι ο Τζολάκης θα παίξει στο Αγρίνιο, λόγω ενός τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον ώμο. Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Πασχαλάκη, ο οποίος αναμενόταν ούτως ή άλλως να ήταν στα γκολπόστ στο ματς με την Φράιμπουργκ στην Γερμανία.

Πλέον, αυτό που απομένει να μάθουμε είναι αν θα αγωνιστεί οριστικά και κόντρα στον Παναιτωλικό, παίρνοντας το πρώτο του ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα ως γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Σενάριο που πλέον φαντάζει μονόδρομος εξαιτίας του προβλήματος που προέκυψε με τον Τζολάκη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον 20χρονο τερματοφύλακα, δεν ευθυνόταν εκείνος για το γκολ που δέχτηκε από τον Νάρεϊ, ούτε φυσικά και για το αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ.