Ο Μίτσελ για την κατάσταση του Μαρσέλο

Ο Μίτσελ μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μαρσέλο.

Ο Μίτσελ για την κατάσταση του Μαρσέλο

Μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ ο Μίτσελ μίλησε για το τι έγινε και βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας του στην επανάληψη. Ακόμη αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση του Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στον Μαρσέλο.

Αναλυτικά ο Μίτσελ μίλησε:

Για το τι άλλαξε την εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο:

«Κάποιος θα μπορούσε να πει πως είναι οι αλλαγές που έγιναν και άλλαξαν τη συμπεριφορά της ομάδας μας, όμως πιστεύω πως είναι η γενικότερη αλλαγή συμπεριφοράς όλων των παικτών μας.

Έφυγε από τους παίκτες μας η αγωνία, το άγχος και η βιασύνη και κατάλαβαν πως ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις όταν παίζεις απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα, είναι να παίζεις με αυτόν τον τρόπο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού γιατί δεν μπήκαμε σωστά, όμως ευτυχώς καταλάβαμε εγκαίρως ότι έπρεπε να αλλάξουμε».

Για τη χρησιμοποίηση του Εμβιλά ξανά στο κέντρο της άμυνας και για τη θέση του Μαρσέλο:

«Ο Εμβιλά είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Είναι για εμάς ανεκτίμητος γιατί όχι μόνο μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση, αλλά γιατί μπορεί να παίξει και καλά σε οποιαδήποτε θέση. Επομένως είναι για εμάς λύση αξίας. Όσο για τον Μαρσέλο, όλοι θέλουμε να τον δούμε, αλλά όλοι θέλουμε να τον δούμε να παίζει καλά. Αυτό όμως χρειάζεται χρόνο, γιατί πρέπει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και έτσι θέλει το χρόνο του για να πάει σιγά σιγά».