Άρης: Σε καλό επίπεδο ο Ετέμπο, πάει γι' αποστολή με ΑΕΚ

Ο Πίτερ Ετέμπο έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ.

Άρης: Σε καλό επίπεδο ο Ετέμπο, πάει γι' αποστολή με ΑΕΚ

Ο Άλαν Πάρντιου μία πρώτη γεύση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση του Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν προγραμματίσει να παίξουν δίτερμα με την Κ19 προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής ο διεθνής Νιγηριανός. Ήταν λογικό όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω του, αφού εκείνο που περίμεναν ήταν να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Η εικόνα του ήταν αρκετά καλή με τον παίκτη να δείχνει πως βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο. Ακόμη μπορεί να μην είναι έτοιμος για να παίξει 90 λεπτά, αλλά το σημαντικό είναι πως ο παίκτης έδειξε πως δεν θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ετέμπο χρησιμοποιήθηκε μπροστά από τους στόπερ και έδειξε ότι την ξέρει πολύ καλά τη θέση, ενώ κινείται εξαιρετικά στον χώρο. Μάλιστα σύμφωνα με την εικόνα που έβγαλε στο πρώτο του παιχνίδι δεν αποκλείεται ο Ετέμπο να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μάλιστα να πάρει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.