Υποδέχεται Ετέμπο ο Άρης, ετοιμάζεται για ΑΕΚ

Το μεσημέρι της Τρίτης (4/10) θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Πίτερ Ετέμπο. Ο Πάρντιου περιμένει πολλά και σκέφτεται μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Υποδέχεται Ετέμπο ο Άρης, ετοιμάζεται για ΑΕΚ

Προσπάθεια ηρεμίας στον Άρη και εντοπισμού των προβλημάτων που οδήγησαν στην ήττα από τον Βόλο, με παρόμοια λάθη με εκείνα που είχαν προκαλέσει μια ακόμη εκτός έδρας ήττα, στο Αγρίνιο. Και έχουν φέρει την ομάδα σε κατώτερη θέση από τις προσδοκίες με βάση το ρόστερ και τον προπονητή της.

Ο Άλαν Πάρντιου περιμένει και αυτός με ανυπομονησία την άφιξη (4/10-12.45) του Πίτερ Ετέμπο, καθώς επιτέλους ξεπεράστηκαν τα ζητήματα με τη βίζα του 26χρονου μέσου και μπορεί να κάνει το ταξίδι από την Αγγλία. Ο παίκτης ανήκει στην ελληνική ομάδα εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά ακόμη δεν έχει ενταχθεί στην προετοιμασία. Είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί κάποιο χρόνο, αλλά η παρουσία του αναμένεται ότι θα κάνει διαφορά σε όλη τη λειτουργία της ομάδας όταν θα είναι έτοιμος.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα αρχίσει ουσιαστικά την Τρίτη με τον Μπράμπετς να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί. Και άπαντες στην ομάδα να περιμένουν διαφορετική εικόνα μπροστά στο κοινό της και επιστροφή στις επιτυχίες σε ένα ακόμη ντέρμπι στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος.