Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Μαρσέλο

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο με τον Μίτσελ να παίρνει μαζί του τον Μαρσέλο. Εκτός Χάμες, Ουί Τζο και Φορτούνης.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Μαρσέλο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (2/12, 16:00). Ο Μίτσελ μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε και την πρώτη του αποστολή μετά την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο είναι ο Μαρσέλο προκειμένου να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας, αλλά και ο Πασχαλάκης που είναι η προτελευταία μεταγραφή. Εκτός έχει μείνει ο Χάμες για να προφυλαχτεί, αλλά και ο Ουί Τζο που είχε ένα μικρό πρόβλημα από την εθνική του ομάδα. Εκτός έμειναν και οι Ντε Λα Φουέντε, Μπόουλερ, ενώ από στόπερ υπάρχουν μόνο οι Σωκράτης, Σισέ.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν οι:

Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.