Ολυμπιακός: Ο Κασάμι και ο συνωστισμός στα χαφ

Ο Ολυμπιακός απέκτησε και τον Παϊτίμ Κασάμι και πλέον έχει μία μεσαία γραμμή στην οποία συνωστίζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Ολυμπιακός: Ο Κασάμι και ο συνωστισμός στα χαφ

Εδώ και πολλές ημέρες «ψηνόταν» η μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό και τελικά έγινε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Ο Ελβετός χαφ είχε συμφωνήσει με τους Πειραιώτες αρκετές ημέρες πριν, όμως, η ανακοίνωση της απόκτησης του ήρθε λίγο πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο και για τους ελεύθερους.

Ο Κασάμι μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Μπορεί στο περσινό μισό της σεζόν να έκανε ελάχιστα ματς ως βασικός, αλλά έκλεισε τη χρονιά με 46 συμμετοχές με τη Βασιλεία. Θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να μπει να παίξει, ενώ ο Ολυμπιακός πλέον είναι γεμάτος στη μεσαία γραμμή.

Οι Πειραιώτες έχουν σωρεία ποδοσφαιριστών και μάλιστα με τους περισσότερους να είναι πρώτης γραμμής. Ο Κασάμι είναι παίκτης που παίζει «οχτάρι» και ο Μίτσελ τον γνωρίζει καλά, αφού στην πρώτη του θητεία είχε συνεργαστεί με τον Ελβετό.

Ο Ολυμπιακός γι’ αυτή τη θέση έχει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, τον Χουάνγκ Ιν Μπομ, τον Πιερ Κούντε και τον Αγκιμπού Καμαρά. Εάν θέλουμε να βάλουμε στη λίστα κι άλλους παίκτες της μεσαίας γραμμής υπολογίστε τους Πεπ Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες, Κώστα Φορτούνη και Ματέ Βαλμπουενά που υπολογίζονται για «δεκάρια». Προσθέστε ακόμα και τους Γιαν Εμβιλά και Ντιαντιέ Σαμασέκου που είναι «εξάρια».

Γίνεται κατανοητό ότι οι λύσεις για τις θέσεις της μεσαίας γραμμής είναι πολλές και μάλιστα δύσκολα θα βρίσκουν όλοι χώρο στην αρχική ενδεκάδα.