Ολυμπιακός: Η κρυφή ελπίδα του Κασάμι για να ξαναπιάσει λιμάνι

Όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (30/9), ο Παϊτίμ Κασάμι ελπίζει την ύστατη στιγμή να γυρίσει το... χαρτί και τελικά να ξαναπιάσει λιμάνι.

Ολυμπιακός: Η κρυφή ελπίδα του Κασάμι για να ξαναπιάσει λιμάνι

Την Παρασκευή (30/9) στην τελευταία μέρα των μεταγραφών για τους παίκτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά. Στη συγκεκριμένη λίστα φυσικά βρίσκεται και ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος ενώ είχε συμφωνήσει σε όλα, δεν έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Από τη μία ορισμένοι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα και από την άλλη η διστακτικότητα του Μίτσελ λόγω της «πολυκοσμίας» στη θέση «8», είχαν ως αποτέλεσμα να μην ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Παρόλα αυτά, όπως σημειώνει το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (30/9), ο Κασάμι έχει μία κρυφή ελπίδα ότι μπορεί να γυρίσει το... χαρτί και τελικά να ξαναπιάσει λιμάνι. Έχει γίνει δηλαδή μία προσέγγιση από την πλευρά του προς τον Ολυμπιακό, μήπως καταφέρει και ξαναβρεθεί στον Ρέντη.

Έχουμε μπει στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών των ελεύθερων και σύντομα θα γνωρίζουμε την κατάληξη της υπόθεσης.

Στο μεταξύ, στο ακουστικό του περίμενε έως και το βράδυ της Πέμπτης (29/9) και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ελπίζοντας ότι θα γινόταν τελικά η κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού. Άλλωστε, είχαν ακουστεί διάφορα σχετικά με τον Σίμε Βρσάλικο το προηγούμενο διάστημα και ο Νορβηγός μπακ είχε μία ελπίδα να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια. Τελικά το τηλεφώνημα προς τον Ομάρ δεν έγινε...