Ιν Μπομ Χουάνγκ: «Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, στην Ελλάδα, πέφτουν κάτω κι αμύνονται μαζικά»!

Ο Ιν Μπομ Χουάνγκ μιλώντας σε ΜΜΕ της Νότιας Κορέας για την, εν Ελλάδι, εμπειρία του, ανέφερε ότι οι περισσότεροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πέφτουν κάτω και αμύνονται στην περιοχή τους, για να τον φρενάρουν»

Ιν Μπομ Χουάνγκ: «Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, στην Ελλάδα, πέφτουν κάτω κι αμύνονται μαζικά»!

Γρήγορα αντελήφθη τι έχει ν' αντιμετωπίσει αγωνιστικά ο Ιν Μπομ Χουάνγκ στις Ελληνικές διοργανώσεις...

Ο Κορεάτης, διεθνής, μέσος που βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στα πάτρια για το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην έως τώρα εμπειρία του στον Ολυμπακό.

Ο 26χρονος ανέφερε ότι συχνά οι αντίπαλοι των ερυθρολεύκων, στην Super League, αμύνονται μαζικά στην περιοχή τους και πέφτουν κάτω, ενώ σε σχέση με τη Ρωσία το παιχνίδι στο πρωτάθλημά μας είναι πιο σκληρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιν Μπομ Χουάνγκ:

«Το ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Ρωσία και Ελλάδα είναι αρκετά διαφορετικό. σε σχέση με τη Ρωσία υπάρχουν διαφορές στην ένταση. Οι περισσότεροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα πέφτουν κάτω και αμύνονται. Υπάρχουν λοιπόν πολλές περιπτώσεις όπου κυριαρχούμε σε σχέση με τον αντίπαλο.

Πίεση και ένταση υπάρχει και στο παιχνίδι στη Ρωσία όμως εδώ υπάρχουν καταστάσεις που ο αντίπαλος θα παίξει πιο σκληρά. Στην αρχή δεχόμουν χτυπήματα και μελάνιαζα. Αυτό με βοήθησε ώστε να παίρνω πιο γρήγορα αποφάσεις...»