Super League: Ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης», στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

Τέσσερα παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League.

Super League: Ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης», στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

Ο Άρης, με τον Άλαν Πάρντιου να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του, υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό, που ψάχνει να βρει τον εαυτό του μετά τη βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ (και γενικά το κακό ξεκίνημα), με ένα αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Το «Κλ. Βικελίδης» θα είναι κατάμεστο από φίλους του Άρη για το πιο σημαντικό από τα παιχνίδια που ολοκληρώνουν την 5η αγωνιστική στη Super League, πηγαίνοντας προς τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας στο Nations League.

Δύσκολη αποστολή θα έχει λίγο νωρίτερα ο ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, που θέλει να αρχίσει να αξιοποιεί φέτος και την έδρα του, καθώς μακριά από αυτήν τα πηγαίνει καλύτερα. Για την ομάδα του Λουτσέσκου είναι απαραίτητη η νίκη ώστε να διατηρηθεί το καλό κλίμα πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στα άλλα δύο ματς του σημερινού προγράμματος αναμένονται σκληρές μάχες για την επίτευξη της νίκης, με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται στην (πλέον έτοιμη) έδρα του τον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο (με τον «αέρα» της ισοπαλίας στο «Καραϊσκάκης») να φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ιωνικό που προβληματίζει.

Το προφίλ της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο (17/9)

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-2

(48' Λιβάι, 75' Μουκουντί)

Ατρόμητος - Λαμία 0-0

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

(44', 54', 70' Αϊτόρ)

Κυριακή (18/9)

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης (18:00)

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (19:00)

Άρης - Ολυμπιακός (20:00)

Βόλος - Ιωνικός (21:00)

Η βαθμολογία