Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Δοκάρια και δίκαιη ισοπαλία...

Πολύ καλή τακτικά η Λαμία, 0-0 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο που δεν είχε ιδέες. Δοκάρι ο Ντε Βινσέντι στο 47' για τους φιλοξενούμενους και ο Γκονζάλες με φάουλ στο 96':για τους γηπεδούχους,

Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Δοκάρια και δίκαιη ισοπαλία...

Πολύ καλό παιχνίδι από την Λαμία και βαθμός (0-0) στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο που είχε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά δεν συνέχισε με επιθετικό ρυθμό στο δεύτερο παρά μόνο προς το τέλος. Σημαντικές ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι με δοκάρι του Ντε Βινσέντι στο 47' και καλές στιγμές μπροστά στον εξαιρετικό Γιαννιώτη. Δοκάρι και ο Ατρόμητος σε εκπληκτικό φάουλ του Γκονζάλες στο 96'!

Το ματς δεν είχε ρυθμό στο ξεκίνημα, αλλά σταδιακά άρχισε να έχει φάσεις και μάλιστα υπήρξαν κλασικές ευκαιρίες για κάθε ομάδα. Κυρίως για τον Ατρόμητο, με τον Κλωναρίδη που έμπαινε καλά στις φάσεις δίχως να τις τελειώνει. Έτσι απέτυχε να σκοράρει στο 11', στο 20' και στο 34'. Η Λαμία που είχε καλή οργάνωση και κυκλοφορία, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 32', αλλά ο Ντε Βινσέντι σούταρε αδύναμα μόνος του και από κοντά πάνω στον Γιαννιώτη. Τελευταία ευκαιρία στο ημίχρονο στο 45' με τον Κιάρτανσον να καθυστερεί και να πετάει στα σκουπίδια την πολύ καλή συνεργασία των Κλωναρίδη, Ρομπάιγ.

Η Λαμία μπήκε δυναμικά στην επανάληψη, με δοκάρι του Ντε Βινσέντι στο 47' από κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σιμόν, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Τζανδάρη μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Στο 49' νέα σέντρα του Σιμόν δεν πρόλαβε να πλασάρει ο Μανούσος σε άλλη μια καλή φάση. Οι προπονητές έκαναν αλλαγές στην επίθεση, με τις ομάδες να έχουν από μία άστοχη κεφαλιά με Κιάρτανσον και Μπεχαράνο, με την Λαμία να διατηρεί τον έλεγχο και τον Ατρόμητο μπλοκαρισμένο. Στο 66' λίγο άουτ του σουτ του Κεσχρίντα, αλλά ο Γιαννιώτης κράτησε τον Ατρόμητο στο 68' με εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Ασκόφσκι. Και στο 71' σε κοντινό του Γιακουμάκη από λάθος γύρισμα του Σουάρεθ! Ο Ρομπάιγ απείλησε για τον Ατρόμητο στο 77' και στο 85' ο Σαράνοφ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μουνίθ. Ενώ στο 91' μετά από σύγχυση έκανε γυριστό λίγο άουτ ο Χατζηισαΐας. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ροτάριου κέρδισε φάουλ και ο Γκονζάλες εκτέλεσε καταπληκτικά το φάουλ με την μπάλα στο δοκάρι, ξανά στο δοκάρι από το σώμα του Σαράνοφ και έξω στην τελευταία τεράστια ευκαιρία του Ατρόμητου

Μικρογραφία

Ατρόμητος-Λαμία 0-0

Γήπεδο: Περιστερίου

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: 50' Χατζηισαΐας, 82' Ντε Μποκ - 60' Μπεχαράνο, 66' Ασκόφσκι

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούεν, Φριντζόνσον (79' Μουνίθ), Ρομπάιγ (89' Τζοβάρας), Κλωναρίδης (63' Τζαβίδας), Κιάρτανσον (63' Ροτάριου)

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Κορνέζος, Αντέτζο, Γκοράνοβ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Σλίβκα (79' Τσούκαλος - 93' Μπάμπης), Ντε Βινσέντι (59' Γιακουμάκης), Τσιλούλης, Μανούσος (59' Ασκόφσκι)