ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Το απόλυτο με χατ τρικ του Αϊτόρ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ που πέτυχε και τα τρία τέρματα

ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Το απόλυτο με χατ τρικ του Αϊτόρ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε σήμερα και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αϊτόρ, που πέτυχε και τρία τέρματα των «πράσινων». Με την επιτυχία του αυτή το «τριφύλλι» μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες και διατήρησε το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1. Έτσι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει ανεβασμένη ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που ακολουθεί μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Η Λεωφόρος… πάγωσε στο 22', όταν ο Σπόραρ τσίμπησε τη μπάλα και ανατράπηκε εκτός περιοχής από τον Σούλη, ο οποίος έπεσε αναίσθητος στο έδαφος.

Ο ρέφερι Κουτσιαύτης υπέδειξε το φάουλ, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μεταφέρθηκε εκτός αγώνα με φορείο, δίνοντας τη θέση του στον Αθανασίου μέσα σε χειροκροτήματα. Μετά από επτά λεπτά, η εκτέλεση του φάουλ από τον Τσέριν βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0
Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)
Σκόρερ: 45’, 54’ , 70’, Αϊτόρ
Κίτρινες: – 7’ Σούλης, 43 Τζίμας, 92' Λιάσος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (4-3-3): Μπρινιόλι, Πούγγουρας, Σάρλια (81’ Σένκεφελντ), Σάντσες, Γκάνεα (73’ Χουάνκαρ), Τσέριν, Κουρμπέλης (46’ Μπερνάρ), Πέρεθ, Αϊτόρ, Παλάσιος (73’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (37’ λ.τρ. Ιωαννίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (3-4-3): Σούλης (27’ λ.τρ. Αθανασίου), Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Εραμούσπε, Σορία, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Ποζνάτσκι, Ροσέρο (75’ Λιάσος), Τζίμας (64’ Σταματελόπουλος), Παμλίδης (64’ Μέντες).

* Στο γήπεδο ήταν και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «πρασίνων», Ένις Τσοκάι και Αλεσίς Τρουιγιέ.

* Στο ημίχρονο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τους Στράτο Αποστολάκη, Άγγελο Μπασινά, Τάκη Φύσσα και Ρενέ Χένρικσεν στο πλαίσιο των βραβεύσεων σε ιστορικές μορφές των ομάδων της SL1.